mie. dec. 6th, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Unibet

Unibet

Mega Moolah este un slot cu cinci tambururi oferit de Unibet, care are un total de 25 de linii de plata disponibile pentru a fi redate. Jucatorii pot selecta cate linii de plata doresc sa joace pe spinarea lor, precum si dimensiunea fiecarei monede individuale pe care doresc sa parieze pe aceasta. Puteti paria de la 0,25 pana la 6,25 pe rotire si in plus fata de diferitele jackpot-uri progresive, exista un jackpot pentru monede de 225,000 disponibil pentru a fi castigat si in jocul standard.

Slotul se bazeaza pe o tema africana Safari cu o serie de animale celebre pe role. Leul este simbolul salbatic, care inlocuieste toate simbolurile si va poate ajuta sa obtineti un castig pe una sau chiar mai multe linii de plata.

Maimuta este simbolul de imprastiere si acest lucru va ajuta sa declansati runda Unibet bonus de rotiri gratuite atunci cand aterizati trei sau mai multe pe tamburi. Cand obtineti acest lucru, veti obtine 15 rotiri gratuite si fiecare castig obtinut in timpul bonusului de rotiri gratuite este supus unui multiplicator automat de 3x, trepidand valoarea fiecarui castig la o lovitura.

Ca un slot autonom, Mega Moolah ar fi un joc de varianta medie pana la cel mai mare, care ofera o sansa la castiguri mai mari daca puteti declansa runda Unibet bonus de rotiri gratuite. Cu toate acestea, exista un aspect special pentru acest slot si acesta este cel de patru jackpot-uri progresive diferite disponibile.