sâm. iul. 4th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

Strălucește în Juventus. Va câștiga din nou Liga Campionilor? Ce-l așteaptă pe Ronald în 2019

4 min read
Strălucește în Juventus. Va câștiga din nou Liga Campionilor? Ce-l așteaptă pe Ronald în 2019

Riccardo Saponara, un înlocuitor de la Sampdoria Genoa, a lovit un remiz senzațional 2: 2, și-a dezbrăcat tricoul din euforie și a primit un cartonaș galben pentru asta. Tirul a aflat că obiectivul nu era valid. Așa că eroul de sâmbătă după-amiază a devenit persoana de la care te aștepți mereu.

A făcut-o din nou!

A reușit să câștige din nou.

A marcat de două ori, printre artisti. Liga italiană a intrat în frunte și a ajutat neintenționat să bată chiar și un singur record al clubului. Dacă puteți utiliza factorul Ronaldo, există o mare probabilitate ca acest lucru să fie suficient.Timp de nouă ani, Real Madrid a fost la fel de norocos și a condus de patru ori cu Ronald Champions League. Acum, hegemonul italian se bazează pe același efect.

„Este în continuare cel mai bun fotbalist din lume. Ronald și cu mine am câștigat și mai multă forță “, a declarat Massimiliano Allegri, antrenor.

Anul 2018, care tocmai s-a încheiat, a fost o descoperire pentru Cristiano Ronald și, în principiu, și complicat. Fenomenul portughez trebuia să facă față unei aventuri pe care credea că nu va mai reveni. Până la urmă, a vrut să-și termine cariera în Real Madrid: „Din păcate, nu m-am mai considerat indispensabil pentru Real. Mai ales cu președintele Pérez, am simțit că nu i se va deranja dacă plec. ”

Pasul care plătește

Așa că și-a spus la revedere în iulie.El a evacuat o vilă de lux, a luat-o pe prietena lui Georgina, patru copii și a dispărut la Torino: „Am o nouă provocare pe care o aștept cu nerăbdare”. coroane, dar la început nu a avut loc nicio tragere. Trei meciuri și fără lovituri.

“A marcat încă un gol? Hai! Văd câtă muncă face la antrenamente, lucrează la meciuri. Trebuie doar să afle cum să joace în Italia. Datorită tacticii sofisticate, este mai greu de marcat goluri din punct de vedere istoric. Oriunde se dublează, se triplează, sar în șuturi, trag tricoul, mâinile. Nu mi-e teamă.Ronald și cu mine am făcut un pas care ne plătește de o sută de ori ”, a declarat vicepreședintele Clubului, Pavel Nedvěd. La Juventus, trebuia să-și cunoască mai întâi partenerii, să învețe cum să fie benefic.

A avut toate necazurile. El a fost expulzat în Liga Campionilor, nu a primit mingea de aur, iar seducătorul Mayorga american l-a acuzat că a făcut sex anal în 2009: „Este o minciună. Refuz să alimentez un circ media creat de oameni care doresc să fie vizibili pentru mine. ”

Are într-adevăr un superman portughez dificil.Este probabil cel mai urmărit sportiv de pe planetă, însoțit de 150 de milioane de oameni doar pe Instagram și, cu fiecare meci, nu se întreabă miracole, precum Messi argentinian, la fel de talentat. Transferul său de vară a fost un eveniment bombastic al anului, comparabil doar cu Jocurile Olimpice și victoria Franței la Campionatele Mondiale de vară. el ține.

“Are treizeci și patru de ani? Aceasta nu are vârsta “, a spus legendarul Nedvěd. „Cristiano și-a organizat viața în detaliu și aceasta este marea sa forță. Mă uit la felul în care trăiește pentru fotbal.Se comportă astfel încât fotbalul are întotdeauna prioritate. ”

Flag-to-flag

În ultimul meci din 2018, din nou era cunoscut. Ronaldo a marcat imediat după 2 minute, când a făcut două mișcări rapide pe aripa stângă și a trimis mingea prin portarul Audera până la polul îndepărtat. Alergă spre steagul din colț, sări într-un gest triumfător și se întoarse în aer. Milioane de băieți din întreaga lume urmează această sărbătoare. A procedat la fel în minutul 65, când a schimbat magistral penalty-ul.

A fost cel de-al 14-lea gol al ligii din sezon. Juventus a pierdut doar patru puncte din 57 în prima jumătate a anului, îmbunătățind recordul sezonelor 2005/06 și 2013/14. „Am făcut cu adevărat prima parte a sezonului. Am câștigat multe meciuri, dar nu se face nimic.Trebuie să rămânem concentrați ”, a ordonat Ronaldo.

După meciul de sâmbătă, s-a îmbrăcat într-o gală, și-a pus pantofi albi, a fixat diamante spumante în urechi, și-a luat servieta și a plecat într-o scurtă vacanță. Următorul său meci de ligă este așteptat în trei săptămâni.

Cum va fi Ronald’s 2019?

Se preconizează că va câștiga primul său titlu italian. Juventus conduce deja nouă puncte în fața Napoli.

Că va fi cel mai bun marcator al seriei A? Se poate presupune.

Că va reveni la echipa națională a Portugaliei, la care nu a mai jucat de la Cupa Mondială? Asta se va vedea.

Că Juventus va ajuta tronul în Liga Campionilor? Acesta ar fi stăpânul care a venit la Torino.