lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Stiri din NBA: Barnes ajuta familiile nevoiase, Andrew Bogut se gandeste la retragere

2 min read
Stiri din NBA: Barnes ajuta familiile nevoiase, Andrew Bogut se gandeste la retragere

Harrison Barnes ajută la hrănirea familiilor vulnerabile si a persoanelor în vârstă
Sacramento Kings, locul 11 in Conferinta de Vest transmite ca Harrison Barnes și soția sa, Bretania, va dona 40.000 de dolari săptămânal incepand cu luna viitoare pentru a finanța cu alimentele familiile vulnerabile și persoanele în vârstă. Acest proiect al familiei Barnes este în parteneriat cu Centrul Sierra Health Foundation, Black Child Legacy Campaign (BCLC) și cele șapte organizații partenere BCLC care militeaza si lucrează pentru prevenirea și reducerea deceselor disproporționate ale copiilor afro americani din Sacramento. Ajutorul va fi oferit familiilor identificate de organizațiile comunitare din Sacramento. Fiecare cutie conține alimente neperisabile, cum ar fi paste, orez și conserve, precum și fructe proaspete, legume și carne. În plus, Barnes și soția sa vor dona cafea și produse de patiserie olandeze Bros medicilor și personalului care lucrează in primele linii din Unitatea de Terapie Intensivă a Centrului Medical Kaiser Permanente South Sacramento. Aceste donații se adauga celor peste 1.250 de mese donate familiilor și copiilor nevoiași în luna aprilie de către Barnes și colegii săi de echipă Bogdan Bogdanovic, De´Aaron Fox, Richaun Holmes și Cory Joseph.
„Accesibilitatea la alimentele de baza este o criză de sănătate care a afectat întotdeauna comunitățile subestimate, sarace, cu probleme. Această pandemie a accentuat aceasta problema, așa că am simtit că aceasta este o zonă pe care am vrut să ne concentrăm eforturile ”, a spus Barnes despre eforturile depese de el si soția in lupta cu efectele sociale ale COVID-19. More: case-pariuri.ro

Andrew Bogut pregatit sa puna ghetele in cui

Fost jucător de top din NBA, Andrew Bogut, nu este sigur că va mai juca in viitor. După 15 ani petrecuti pe teren în baschetul profesionist, Andrew Bogut este foarte aproape să ia o decizie cu privire la momentul încheierii carierei sale. Pandemia de noul coronavirus și amânarea Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo l-au pus serios pe ganduri si Bogut este pregatit sa spuna stop.
Jucatorul australian de 35 de ani, câștigator al NBA-ului cu Golden State Warriors în anul 2015 avea de gand să se retragă după ce juca pentru selectionala tarii sale la Jocurile Olimpice de la Tokyo, inca cum acestea s-au amanat cu un an, aceasta decizie poate veni mai devreme. Actualmente, el evolueaza pentru Sydney în Liga Națională de Baschet din Australia, foarte preciat la acest club în ultimele două sezoane si nu este sigur că se mai poate pregati la rigorile sportului profesionist pentru a merge mai departe încă un an.

Mai multe povești