mie. dec. 6th, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Stiri calde din Serie A

2 min read
Stiri calde din Serie A

Chiriches este primul internațional român care reia antrenamentele cu echipa de club

Sassuolo, la care este legitimat si internationalul român Vlad Chiricheș, a transmis presei un comunicat oficial prin care anunta că antrenamentele formatiei se vor relua incepand cu data de 4 mai. Fotbalistii vor avea acces la la terenurile bazei Mapei pentru „antrenamente opţionale individuale , în conformitate cu regulile de distanţare socială.” Nu insa si la facilităţile din interiorul bazei de pregatire – vestiare, săli de pregătire, birouri, unde va fi accesul interzis.

La intreruperea campionatului, Sassuolo se clasa pe locul 11 în Serie A, avand 32 de puncte, cu 7 puncte mai putin decat Napoli, care ocupa ultimului loc de Europa League și la 7 puncte peste linia retrogradarii.

Doar 4 formatii au primit pana acum acordul să se antreneze. Este vorba de cluburile din regiunea Emilia-Romagna: Sassuolo, Parma, Bologna si Spal. Acestea vor putea incepe pregatirea mai devreme decat 18 mai, data anunțata anterior de Guvernul Italiei, cand echipele de fotbal si-ar putea relua antrenamentele. Stefano Bonaccini, președintele regiunii, este cel care a semnat decretul.  Restrictia este reprezentata insa de faptul ca jucatorii vor putea face doar antrenamente individuale, respectând distanțarea socială.

Koulibaly ar putea deveni cel mai scump fundaș din istorie

Fara indoiala ca jucatorul lui Napoli, senegalezul Kalidou Koulibaly este unul dintre cei mai „vanati” fundași din Europa, alfandu-se pe lista de achizitii unor formatii precum Real Madrid, Liverpool, Manchester United sau Newcastle. Insa conform italieinilor de la Gazzetta dello Sport, Napoli vrea să obțină o sumă uriașă si nu va lua în considerare Unibet oferte mai mici de 100 de milioane de euro. 56 de milioane de euro este actualmente cota fundasului central pe Transfermarkt.com, care mai mai are contract cu echipa de pe San Paolo până în vara lui 2023. Dacă sefii napolitanilor vor reusi sa-l vanda pe această sumă, Koulibaly ar putea deveni cel mai scump fundaș din istorie, doborand astfel recordul detinut de englezul Harry Maguire, cumparat de Manchester United pentru 87 de milioane de euro. Pe locurile doi si trei intr-un astfel de clasament se situeaza olandezii Matthijs de Ligt, achizitionat de Juventus Torino pentru 85,5 milioane de euro și Virgil van Dijk, transferat de Liverpool pentru 84,65 de milioane euro.

Datorită investitiilor pe care le-a promis viitorului patron la Newcastle, „coțofenele” par să fie in pol position pentru transferul senegalezului cumparat de Napoli de la Genk în 2014 pentru opt milioane de euro. 233 de partide a bifat Koulibaly pentru Napoli in cele șase sezoane petrecute pe San Paolo.