mar. mai 30th, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Sportingbet

Sportingbet

Sportingbet este singura companie majora de pariuri online care si-a inchis programul de afiliere si a incetat sa mai plateasca partenerii de afaceri afiliati. A aparut o criza de comportament lipsit de etica si dupa un decalaj de cativa ani, firma iscusita a redeschis programul si a incercat sa uite ce a facut. Dar dauna nu a fost niciodata anulata.

Dupa ce au facut pasul pentru a incepe din nou, au aratat ca atitudinea lor nu se schimbase. In 2009, si-au schimbat termenii si conditiile retrospectiv pentru afiliati si partenerii de afaceri, reducand durata pe care o vor plati comisioanelor pentru trimiteri de la viata la 24 de luni, distrugand orice incredere fragila care incepuse sa se dezvolte fata de SBT. In ciuda unei schimbari de proprietate in 2012, aceasta clauza ramane in continuare.

Atitudinea sa fata de afiliati ramane abisala, multe reclamatii raportate privind conditiile de venituri fiind schimbate dupa bunul plac si corespondente de e-mail agresive amenintand cu retinerea platilor pentru probleme minore. Firma are inca probleme de etica si comunicare semnificative, care afecteaza negativ profilul lor public in cadrul industriei, in special in randul afiliatilor. Nu este de mirare concluzia acestei recenzii de la Sportingbet este evitarea lor.