sâm. iul. 4th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

Și unde sunt obiectivele? Tinerii cehi au adormit la campionat

2 min read
Și unde sunt obiectivele? Tinerii cehi au adormit la campionat

O echipă cu amenințări de goluri precum Martin Kaut, Martin Necas sau Filip Zadina a marcat de patru ori în ultimele trei meciuri.

„Desigur, este greu de câștigat”, recunoaște căpitanul Necas. Adevărat, doi juniori au jucat cu giganții de hochei Rusia și Canada (înfrângeri 1: 2 și 1: 5), dar chiar și împotriva Elveției nu a fost un concert ofensiv la începutul turneului (câștigă 2: 1 în prelungiri).

“Încă nu ne lipsește prea mult. Până în Canada, am avut în sfârșit un joc de putere în care am putut să creăm cel puțin câteva șanse ”, Nečas a rămas neajutorat.

El și ceilalți tineri, care sunt așteptați să înscrie în mod regulat, arată viteză și abilitate.Dar ce este valabil când o pauză spectaculoasă în fața porții adversarului este urmată de un final ineficace? Echipa cehă părea mai încrezătoare în ceea ce privește numărul de jucători pe gheață. Odată ce a ajuns la puterea de joc, un efort prea mare și o dorință de a combina pentru a marca golul au dus la o ușoară lovitură sau chiar la pierderea pucului.

Extrema s-a produs într-un meci împotriva rușilor care au marcat ambele goluri în propria slăbire. În mod paradoxal, singurul gol ceh al campionatului de jocuri de putere a căzut în același meci, deși modul original de realizare a acestuia ar fi putut submina neputința echipei naționale în avantaj numeric – discul a atins obiectivul prin sărirea bărbiei și a umărului care îl protejează pe Jáchym Kondelík.În caz contrar, adversarii jocurilor puterii cehe nu au făcut încă nimic. Cel mai pedepsit jucător al turneului la acea vreme a fost Nečas, urmat de Kaut (amândoi au primit o penalizare personală de zece minute). Deci creatorii jocului, de la care era de așteptat o contribuție statistică ușor diferită.

„Adesea, sunt prostii și excluderi inutile. Mai ales la noi jucători care ar trebui să înscrie goluri și să tragă echipa. În schimb, suntem pe banca de penalizări ”, a regretat Nečas.Cine se întreba dacă Jakub Skarek a transferat în cele din urmă forma excelentă a clubului pe scena internațională, nu a fost denunțat.

Spațiul dintre poli în primele două angajamente a fost în mâinile lui Lukáš Dostál, care a făcut o serie de intervenții importante clar despre poziția numărul unu. „Nu m-am bazat pe asta. Atât Jakub Škarek, cât și Jirka Patera sunt ambii buni golari, ”a spus el. Trebuie să obțină cel puțin un punct în meciul de astăzi cu Danemarca pentru a trece la etapa eliminatorie.Și dacă se va întâmpla acest lucru, rivalul din sferturile de finală ale cehilor va fi cineva din trefoil Suedia, SUA și Finlanda.

Mai multe povești