lun. apr. 6th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

Planul este să mergeți în Andorra și să începeți pregătirea pentru drumeții,

2 min read
Planul este să mergeți în Andorra și să începeți pregătirea pentru drumeții,

A fost operațiunea finală, un astfel de termen pentru toate rănile mele ”, a spus Vakoč, care a putut să se întoarcă pe peloton după un accident din ianuarie 2018, când a fost lovit de un camion în timp ce se antrena în Africa de Sud. .

“Totul a decurs fără probleme și am fost foarte îngrijit”, a apreciat îngrijirea personalului spitalului din Vakoč. „Și sunt foarte fericit pentru cum s-a dovedit totul. Că sunt sănătos și că pot face tot ce îmi place și să trăiesc la maxim fără restricții ”, a adăugat el. “Din ultimele curse din China, am luat-o în întreaga lume prin Statele Unite înapoi în Cehia”, a amintit el. „Trebuie să aștept să se termine rana pentru a-mi putea scoate cusăturile.Deci am pace fizică. Dar este minunat că acum am timp pentru prieteni, familie și, de asemenea, o companie mică pentru nutriție sănătoasă, pe care o am împreună cu Michal Kočí. Îmi place să fac asta în timpul liber și încerc să dezvolt compania și să îmbunătățim produsele noastre ”, a spus Vakoč.

„Asta este ghicitul meu dacă totul se vindecă bine, ceea ce cred că așa este. Planul este să mergeți în Andorra și să începeți pregătirea pentru drumeții, schi de fond, schi de fond, poate chiar puțin pe drum. Vom vedea cum va fi vremea. Această pregătire de toamnă, însă, este partea mea preferată a anului, deși faptul că anul acesta am încheiat sezonul foarte târziu. Așa că încep să mă antrenez prea târziu și nu va mai fi spațiu.Dar vreau să mă bucur cât mai mult înainte de a sări înapoi în caruselul de curse și de antrenament pe drum ”, a planificat Vakoč. La cursa rutieră din Tokyo vor participa trei cehi.

„Am avut ocazia să merg la câteva curse mai mici de expoziție din Japonia și a fost întotdeauna o experiență minunată. De asemenea, mi-a plăcut să călătoresc prin Japonia. Mă aștept ca atmosfera la Olimpiadă să fie absolut ireală. Japonezii sunt fani mari și pasionați, cred că jocurile de acolo vor fi minunate.