lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Netbet – o alegere solida pentru orice parior

2 min read
Netbet – o alegere solida pentru orice parior

NetBet a fost fondată în 2001 și este un „veteran” în domeniul pariuri sportive, deși oferă și multe alte servicii de jocuri de noroc, cum ar fi jocuri de cazino, poker și loto. NetBet deține o licență europeană pentru jucătorii de pe continent, iar sediul central se află în Malta.

Platforma online Netbet

Cu toate ca daca iti place sau nu platforma online a unui site de pariuri este o chestiune subiectivă, am încercat să luăm în considerare câțiva factori pentru a da o evaluare obiectivă a platformei de la NetBet.

Pagina principală este plină de căsuțe de informații si link-uri către oferte de pariuri si ofertele promoționale. Aspectul inteligent al acesteia dă insa impresia ca pagina nu pare înghesuită și dezordonată, oferă un link către aproape fiecare zonă de interes. pe care v-ați dori-o. Există, de asemenea, link-uri rapide către mobil, cash out, clubul VIP și blogul pariorlor cu ajutorul unui banner-ul de pe centrul ecranului. Iar schema de culori verzi și negre este cu adevărat atractiva. Funcții precum „Bet Slip” și actualizarea cotelor live sunt perfecte, iar site-ul, în general, este ușor de navigat.

Cotele Netbet

Am facut o analiza a cotelor Netbet, preluand date din multe meciuri pre-meci pentru fiecare sport, pe baza intervalului dintre cea mai mare și cel mai mica cota listata. Astfel a rezultat un scor pentru nivelul cotelor pe fiecare sport, iar concluzia noastra este ca la Netbet cele mai bune cote sunt la fotbal, cricket, box, tenis si darts.

Cum sa plasezi un pariu la Netbet

Așa cum ar trebui să se întâmple cu orice site de pariuri online, plasarea unui pariu la Netbet este un proces simplu în trei pași, după ce ați selectat la liga, evenimentul sau turneul sportiv pe care doriți să pariați. Cotele pentru pariurile selectate sunt afișate lângă fiecare eveniment, iar pentru a adăuga un pariu la biletul de joc trebuie doar să faceți clic pe cotele acelui pariu. Biletul de pariuri este mereu prezent pe partea dreaptă a ecranului și astfel puteți vedea selecția adăugată automat. După ce ati parcurs acesti pasi, este timpul să vă alegeți miza. Selectați un număr din caseta derulantă sau introduceți miza cu ajutorul tastaturii. După ce sunteți sigur că totul este corect, urmeaza cel de-al treilea pas. Nu mai trebuie decât să faceți clic pe butonul de verde pentru a plasa pariul.

Serviciu de relatii cu clienți este excelent la Netbet

La NetBet puteți solicita aproape orice formă de asistență. Există chat în direct, telefon, formular de e-mail și fax. Toate întrebările dumneavoastra vor primi răspunsuri rapide și satisfăcătore, indiferent prin ce metoda ii veti contacta.

Mai multe povești