sâm. iul. 4th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

Koudelka: Am fost aproape de grade, dar rămân pe picioare

2 min read
Koudelka: Am fost aproape de grade, dar rămân pe picioare

„Sunt foarte fericit. A merge în turul al patrulea este fantastic și îmi place sentimentul “, a spus Koudelka după cursă. „Dar trebuie să ne dăm seama că vârful este taxat. Eram aproape de trepte, dar stau pe picioare. Este important să fii mintal, iar rezultatele vor veni ”, a spus el. A făcut-o pentru prima dată în Garmisch-Partenkirchen la 1 ianuarie 2008. „Îmi place aici. Podul are un raid foarte specific care are un arc foarte ascuțit. Este mai bine gestionat de jumperi bine echipați, ceea ce mi se potrivește.Îi place sări în pantofi noi, a încercat unii înainte de tur, dar i-a păstrat pe cei de la începutul sezonului. „Întotdeauna mi-a plăcut să am pantofi noi, dar a fost groaznic în Seefeld. Acesta este motivul pentru care m-am dus să sar după-amiaza, am făcut un pod pentru mine și am făcut un salt bun în vechime și am plecat într-o tură bine ajustată ”, a spus el.

A adus bunăstarea de acasă. Pentru prima dată, fiul său Karel era intens conștient de Ajunul Crăciunului. „Eu și soția mea nu avem prea multe cadouri. Am ceva igienă și șosete, dar cel mai mult am încercat să facem plăcere lui Kája, lucru pe care l-am făcut. Când a văzut cadourile și ochii luminați, a fost cel mai frumos “, a lăudat el.

După o zi liberă, turul continuă în Innsbruck, Austria. „Acolo îmi place podul. Am foarte multe practici acolo, dar când poți, poți sări peste tot.Sper că se va confirma ”, a spus Koudelka și, mai ales, a legat de podul din Bischofshofen, care este cel mai puțin dintre toate cele patru din tur. “Este Black My Peter, dar cu atât mai mult motivația este să obții un rezultat frumos acolo”, a spus jumperul de 29 de ani.

Mai multe povești