lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Inregistrati-va la 22Bet si profitati de un bonus de bun venit foarte avantajos

2 min read
Inregistrati-va la 22Bet si profitati de un bonus de bun venit foarte avantajos

Cum să va înregistrați si sa va faceti cont la 22Bet

Înregistrarea la 22Bet este extrem de simplă, iar intregul proces care durează maxim doar un minut sau două, urmand pasii urmatori:

  • Faceți clic pe butonul „Înregistrare” din partea dreaptă sus a paginii;
  • Introduceți numele, parola și adresa de e-mail;
  • Alegeți țara și moneda preferată;
  • Asigurați-vă că citiți termenii și condițiile 22Bet;
  • Faceți clic pe butonul „Înregistrare” pentru a finaliza procesul;
  • Verificați-vă contul cu documentele justificative. Sfatul nostru este sa efectuati la acest moment verificarea contului, pentru a nu mai pierde timp atunci cand veti dori sa va retrageti banutii castigati. Acest proces de verificare este acum standard in industrie, iar orice agentie de pariuri online va va solicita acest lucru.

Bonusul de bun venit de la 22Bet

Acesta este de 100%, până in limita sumei de 100 de euro. Oferta bonus de bun venit 22Bet poate fi accesată de toate conturile noi care efectuează prima depunere de doar 1 € sau mai mult. Nu aveți nevoie de un cod de bonus specific pentru a obține bonusul de bun venit, iar suma maximă a bonusului este de 100 de euro.

Oferta de bun venit va fi aplicată contului dumneavoastra atunci când efectuați prima depunere în cont. 22Bet nu impune restricții cu privire la metodele bancare pe care le utilizați pentru a vă finanța contul pentru prima dată, astfel ca veți obține Unibet bonusul de bun venit indiferent de opțiunea de plată pe care o preferați. Ca orice bonus, si cel oferit de 22Bet se supune anumitor termene si conditii. Cerințele de pariere a acestui bonus este de 5X, pe care trebuie să le îndepliniți înainte de a va putea retrage banii castigati, iar toate pariurile trebuie să aibă cote de 1,40 sau mai mari. In plus, doar pariurile pe acumulatorii cu cel puțin 3 evenimente sportive se califică pentru acest bonus si aveți 30 de zile la dispozitie pentru indeplini aceste criterii.

Sa exemplificam. Dacă depuneti 50 de euro, bonusul de bun venit 22Bet in valoare de 30 de euro se va adauga în contul dumneavoastra. Pentru a obține suma bonusului ca numerar retractabil, trebuie să pariați 250 de euro, iar toate pariurile sai aiba cota de 1,40 sau mai mare la pariurile tip acumulatori, iar termenul sa nu depaseasca de 30 de zile. In opinia noastra, această ofertă de bun venit de la 22Bet are o cerință de pariere destul de decentă, iar marele avantaj este că poți alege dintre toate piețele sportive disponibile. Mult succes cu 22Bet!