lun. apr. 6th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

În finala de duminică a generației următoare, a reușit împotriva lui Thiem,

1 min read
În finala de duminică a generației următoare, a reușit împotriva lui Thiem,

El a comparat echilibrul lor cu 2-2.

În finala de duminică a generației următoare, a reușit împotriva lui Thiem, în vârstă de 26 de ani și mult mai experimentat.

“Am lucrat foarte mult. Am meritat un astfel de rezultat ”, a spus Tsitsipas, care a terminat pe locul șase în sezon. Însă anul trecut a câștigat primul său titlu la Stockholm și a dominat Turneul Campionilor pentru jucătorii sub 21 de ani. Anul acesta a adăugat încă trei trofee, în timp ce decolarea în rândul elitei a încununat doar victoria de la Londra.

Următoarea destinație? „Cred că sunt aproape să obțin un titlu de Grand Slam.Știu că acestea sunt cuvinte puternice, dar simt că sunt unul dintre campioni ”, a spus el. Există trei seturi câștigătoare, în timp ce Turneul Campionilor se joacă în două. Pentru a depăși legendarul trio Federer, Djokovic și Nadal, care au strâns până acum 55 de trofee de grandslam, doar o mână de aleși au reușit în ultimii ani.

pentru atenție.

„A bate aceste trei legende este o sarcină foarte dificilă, dar pentru noi tinerii este o chestiune de timp.Fie că îi batem, fie că așteptăm să se sfârșească și să se elibereze tronurile ”, a adăugat Tsitsipas. Evenimentul final de anul trecut a fost dominat de Alexander Zverev, în vârstă de 22 de ani.