sâm. iul. 4th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

Din cauza fratelui meu, îl susțin pe Slavia, spune Kolářová, jucătorul de volei Liberec

3 min read
Din cauza fratelui meu, îl susțin pe Slavia, spune Kolářová, jucătorul de volei Liberec

Bătrânul Ondrej, descendent al lui Slovan Liberec, este în prezent portarul numărul unu al primei ligi de fotbal Slavia Praga, tânăra Lucie a jucat rolul unei kilograme în echipa de volei din Liberec Dukla din acest sezon. Participăm la sporturile noastre colective pe poziții specifice, unde doar unul poate juca, așa că am obținut un pic mai greu.Fratele meu joacă de multă vreme, dar trebuie să lupt pentru asta și va dura ceva ”, a spus talentata jucătoare de volei Liberec de 169 de centimetri, Lucie Kolářová.

„Avem același lucru cu Lucka prin faptul că amândoi jucăm mingea în principal cu mâinile noastre”, a spus Ondřej Kolář, în vârstă de 24 de ani. “Și fratele meu este uneori libero la meciuri, când aleargă după var și joacă cu picioarele”, a adăugat Lucie Kolářová.

Are doar 18 ani, deci este încă junior. În echipa de femei Dukla se răsucește în primul sezon, căci lira a jucat rolul de două pentru experimentatul Dostálová, dar mai multe starturi în Extraleague și European Challenge Cup a fost deja colectat.Se antrenează mai ales cu femei, dar în același timp este și un mare sprijin al echipei Liberec din extraloala de juniori.

“Fetele mai mari au grijă de mine și sunt încântată să fac parte din echipa de femei aici în strada Jeronýmova din Liberec. „O am pe Verča Dostálová în fața mea și o văd drept marele meu rol. Cu siguranță mi-ar plăcea să joc în linia de bază a lui Liberec cândva și în viitor și să fiu și membru al echipei de femei din Cehia. ”Ondřej și Lucie au moștenit gene sportive de la tatăl lor Vladimír Kolář, fostul jucător de volei de succes Dukla Liberec „Am vrut și eu să joc volei, dar tata nu m-a lăsat să fac asta, ceea ce sunt recunoscător deocamdată.Așa că cel puțin sora mea îl joacă și mă bucur că se descurcă bine și că este deja în echipa feminină a lui Dukla “, se bucură actualul portar al fotbaliștilor din Slavia.

“Probabil a vrut să cânte mai mult, dar înălțimea ei inferioară nu i-a permis, așa că este libero. Și pentru că este foarte agilă, se descurcă foarte bine. Ca partener, mergem împreună cu sora mea să jucăm turnee de volei pe plajă vara, jucăm împreună și suntem foarte complementari.Am înălțimea și ea o primește pe câmp “, a spus Ondřej Kolář 193 centimetri înălțime. ”, A spus Lucie Kolářová, care urmează îndeaproape cariera de fotbal a fratelui său mai mare încă din copilărie.

„Sunt foarte mândru de Ondra, unde a făcut-o până acum, pentru că a trebuit să depășească de fapt un an și jumătate rănile în urmă cu câțiva ani. Încă de la vârsta de cincisprezece ani pe care îl reprezintă, era clar că are un talent deosebit ca portar și acum merge. Am sprijinit slavii din Liberec, dar acum îl sprijin pe Slavia pentru fratele meu ”, a recunoscut ea.