sâm. iul. 4th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

„Desigur, există nervozitate. Avem deja în minte că nu facem așa cum ne-am fi imaginat ”

2 min read
„Desigur, există nervozitate. Avem deja în minte că nu facem așa cum ne-am fi imaginat ”

Încă două înfrângeri înainte de pauză, acum au adăugat încă două, iar poziția lui în tabel, în loc să vadă cât de departe este fruntea ei, s-a deplasat către echipele care se apropiau periculos de jos.

„Desigur, există nervozitate. Avem deja în minte că nu facem așa cum ne-am fi imaginat ”, a recunoscut Petr Koukal, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei. dintre cele mai grele. Vineri, la Praga, Sparta, liderul mesei, s-a înfruntat aseară la campionul de apărare la Třinec.Au fost două înfrângeri, ambele fiind semnate de două mari greșeli în momente importante.

Ieri, Kubik a lovit 1: 2, la doar câteva secunde după ce echipa sa și-a coborât fața în transpirație, a lovit albastrul ofensiv al lui Třinec. Hrehorčák, care a atacat pe Mazan și nu a greșit. Mountfield nu și-a revenit din acest șoc.

„Am făcut o performanță destul de solidă la Sparta când am pierdut un punct. Împotriva lui Třinec, din păcate, hochei destul de echilibrat în prima perioadă și îl pierdem cu 0: 2, dacă păstrăm a doua paisprezece secunde înainte de sirena.Aceasta este întreaga problemă “, consideră Koukal.

Este un moment trist pentru antrenorul Vladimír Růžička, care a venit recent la echipa Hradec Králové și a fost instalat de conducerea clubului la începutul săptămânii trecute. antrenori la meciuri. Meciul de deschidere de marți al finalei Ligii Campionilor cu Mannheim condus de Hradec 1: 0, dar acum au venit cele două pierderi în extra-ligă.

“Situația este dificilă pentru că vrem să câștigăm și acest lucru este greșit”, . Am spus ceva despre ce vom juca, dar jucăm în continuare un pic diferit, trebuie să ne apărăm mai bine “, unul dintre cei doi antrenori ai echipei vede principalele probleme.