sâm. iul. 4th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

Derby-ul de Revelion a aparținut Spartei, Lafata a decis în ultimul moment

3 min read
Derby-ul de Revelion a aparținut Spartei, Lafata a decis în ultimul moment

„Este doar Revelionul, dar este totuși un derby. Mi-a plăcut. Atmosferă frumoasă, multă lume, avea o taxă. Am câștigat, astfel încât spartanii pot fi fericiți ”, a spus Lafata. „Am întâlnit tipi pe care nu i-am văzut de mult. Este o tradiție drăguță. M-am bucurat că Jirka Novotný m-a invitat “, a adăugat el.

În derby-ul internaționalilor de peste 35 de ani în ultimii doi ani, Sparta și-a îmbunătățit ușor echilibrul, ceea ce altfel este încă mai favorabil cu 21 de victorii din Slavia.Letensky a consolidat ofensiva pentru cel mai bun marcator din istoria ligii Lafat, iar jucătorul activ Olešník în campionatul regional a decorat revenirea la tricoul roșu cu golul principal în minutul patru.

În cinci minute, Rudolf Skacel, dar restul deschiderii La pauză, care a fost jucat timp de 25 de minute, a fost dominat de Sparta. Piesa ei a fost regizată de jucătoarea încă activă a ligii Mlada Boleslav Marek Matejovsky. După pasa lui, Luděk Stracený a marcat prima dată, apoi a venit Václav Koloušek, Matějovský și-a înscris golul și a înscris în minutul 34. trei nou-veniți în tricou slav.Alături de el, Jiří Bílek și Mario Lička și-au făcut premiera în culori roșu și alb.

Dar slavii nu au renunțat și au dramatizat concluzia. El a marcat două goluri în minutul 38 și 40 la 3: 4 și apoi cel mai bun gol al zilei, un lobby frumos, l-a egalat pe Ivo Ulich. Apoi, Koloušek a trimis din nou Sparta la conducere, iar în minutul 48, Skácel a răspuns, dar Letensky a avut ultimul cuvânt. Lafata a schimbat penalty-ul pentru trei cornere și a pregătit unii fani ai Spartei la sfârșitul anului pentru cel puțin o mică bucurie după căderea eșuată a echipei din ligă.

Rivalitatea este acolo, toată lumea vrea să câștige și așa părea ”, a spus Matějovský. „Atmosfera a fost minunată. A fost frumos pentru toată lumea. Mi-aș dori ca Sparta să se descurce mai bine.Așa că, probabil, am făcut fericirea fanilor aici, cel puțin, a adăugat el.

„Desigur, înfrângerea îi pare rău. Am avut o concluzie bună, ne-am soluționat, dar, din păcate, regula penalizării pentru trei colțuri ne-a costat un rezultat mai bun ”, a spus nou-venitul de Revelion, Jiří Bílek. două goluri ale lui Václav Koloušek.

Veteranii derby-ului jucat timp de 2×20 de minute au adus a opta remiză în al 16-lea an. Hattrick a contribuit la aceasta de sclavul Kozel, care a transformat două penalty-uri. Ambele echipe au început pentru prima dată cu șapte jucători de teren, iar Jaroslav Šilhavý a jucat pentru roș-albi.

„Într-un fel nu au fost lovitori de penalty, așa că a fost de la mine.A fost mai rapid, mai viu, probabil obiectivul rapid. A trebuit să ne strângem de la început. Păcat că atunci când am transformat-o, nu am putut să o păstrăm. Dar, probabil, remiza este meritată “, a spus Kozel.