mie. dec. 6th, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

De ce sa pariezi la Unibet?

2 min read
De ce sa pariezi la Unibet?

Cu siguranta ca nu exista vreun parior din România care să nu stie cate ceva despre Unibet, una dintre cei mai vechi bookmakeri de pe piață. Agentia a luat ființă în anul 1997 si are sloganul „De la jucători, pentru jucători”, fiind pentru multi pariori romani prima optiune atunci cand vine vorba de pariurile sportive online.

Unibet este alegerea perfectă atât pentru pariorii începători, deoarece platforma Unibet este foarte ușor de utilizat, cât și pentru cei experimentati, deoarece acest bookmaker are una dintre cele mai bune oferte, oferind inclusiv pariuri asiatice, dar si cote extrem de competitive.

Noi am identificat si principale functe forte ale Unibet:

  • ofertă de pariuri sportive extrem de bogata bogată, inclusiv piețe asiatice;
  • posibilitatea inchiderii pariurilor oricand doriti cu ajutorul optiunii cash out;
  • suportul echipei de la client service este asigurat 24/7 inclusiv prin live chat;
  • cote extrem de competitive;
  • aplicație de pariuri dedicata utilizatorilor de Android si iOS.
  • Oferta excelenta pentru pariurile live si transmiterea in direct pe platforma Unibet a celor mai interesante evenimente sportive prin live streaming.

Poate unii dintre carcotasi vor spune ca bonusul de bun venit, care la Unibet este de 100% in limita sumei de 300 de lei este mai mic decat comparativ cu alte agentii de pariuri online. In opinia noastra insa acesta este destul de generos, iar condittile de rulaj (acesta trebuie pariat de opt ori) si de cote (mai mari sau egale cu 1.40) sunt chiar accesibile.

Optiunea de cash out la Unibet

In plus, la Unibet optiunea de cash out poate fi folosită în orice situație, fie ca aveti in desfasurare un bilet simplu sau multiplu, live sau pre-meci. Facem această precizare intrucat la alte agentii de pariuri online optiunea de cash out nu este disponibila decât în anumite cazuri. În plus, functia de cash out poate fi utilizata și la alte sporturi, nu numai la fotbal.

Pariuri și transmisii live la Unibet

Un alt avantaj competitiv fata de concurenta cu care Unibet se poate mandri este atat oferta de pariuri live, foarte bogata si diversificata, cat si transmisiile în direct a foarte multe evenimente sportive de pe tot mapamondul. La Univet veti putea urmări în direct,  în cele mai bune condiții, partidele care va intereseaza din multiple sporturi prin intermediul platformei Unibet live. Avand peste 30.000 de evenimente transmise live streaming, pararea specialistilor este ca Unibet ocupă chiar primul loc în ceea ce priveste cel mai bun serviciu de live streaming. Iar acoperirea este cu adevarat impresionanta: fotbal (Primera Division, Ligue 1, Bundesliga etc.), sporturi americane – basket, hochei pe gheata(NBA, NHL, MLB), tenis (cele mai importamnte turnee) si multe alte sporturi.

Mult succes cu Unibet!

Mai multe povești