sâm. iul. 4th, 2020

1x2pariuri

pariuri sportive

Dakar din respect pentru piloții RAF. Când e cel mai rău, Brabec își amintește de ei

2 min read
Dakar din respect pentru piloții RAF. Când e cel mai rău, Brabec își amintește de ei

„Când sunt cu adevărat bolnav, mă gândesc la acești tipi RAF și cred că nu este nimic.” Lima, doar în mintea ta. Emblema RAF se află și pe cască, deoarece consideră cele trei litere ca un simbol al curajului și al determinării.

„Am fost încurajat să alerg cu o motocicletă, dar bunicul meu a vrut să fie pilot, așa că am avut o relație cu aviația de când eram mică. Datoria și respectul față de piloți și pentru ceea ce au făcut pentru țara noastră nu mă vor face să dorm. Încerc să mă lupt la fel de mult cum i-au împins comuniștii ”, spune călărețul în vârstă de 35 de ani.Ascultătorii au fost elevi și seniori locali.

„Am citit toate cărțile, am văzut filme. Am călătorit prin locuri pentru a ști ce s-a întâmplat în timpul războiului. Îmi place să îmbogățesc oamenii și mă bucur de acest mod de viață pentru a arăta că nu sunt doar un sportiv obișnuit, ci să îi dau un sens. Îmi povestesc despre piloți, cum a funcționat totul în jurul lor, câți dintre vecinii noștri au fugit în Occident prin Ungaria. ” în al doilea război mondial. El spune că în lume există în total trei avioane și unul dintre ele se află în hangarul Pilsen.

“O să merg acolo. În Anglia, spitfire este reproiectat la două.Nimeni nu te va lăsa la normal, are o valoare incalculabilă “, spune Brabec, care a zburat cu un instructor în anii de luptă modernă cu ani în urmă. În ianuarie, el a ocupat locul 39, acum cu numărul 46 de început, care intră în mod inerent în lumea motocicletelor Valentino Rossi, tânjind după îmbunătățiri. „Dar Dakar este imprevizibil și spun că nu poate fi pregătit. Te poate antrena în fiecare etapă. ”

Mai ales anul acesta este menit să fie un test dur și o revenire la rădăcinile africane. Majoritatea etapelor duc prin deșertul peruan, pentru care Brabec se pregătește sincer de peste un an. El a finalizat cinci concursuri de lungă distanță și susține: „Písek este grozav.Este solicitant din punct de vedere tehnic, trebuie să poți să-l călărești și m-a motivat și mai mult în antrenament. Dakar va fi mai scurt, dar cred că ne va oferi o bucată bună. ”

Mai multe povești