mie. dec. 6th, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Cum sa te inregistrezi la Betfair

3 min read
Cum sa te inregistrezi la Betfair

Accesați site-ul Betfair, unde veți vedea un buton „Înscrieți-vă acum” în colțul din dreapta sus;

Uneori va apărea o nouă pagină de destinație, așa că poate fi necesar să faceți clic pe buton a doua oară;

Completați datele personale, parola și selectați moneda contului;

Pagina de înregistrare vă va solicita un cod promoțional Betfair, daca il aveti este bine sa-l introduceti;

Bifati unt de acord cu termenii și condițiile;

Când înregistrarea este completă, veți fi direcționat către un ecran unde vă solicită metoda de depozitare preferată. Puteți face acest lucru chiar acolo sau, mai târziu, prin sectiunea de administrarea contului;

Inainte sa plasati primul pariu la Betfair faceți depunerea inițială.

Metode de depunere și retragere la Betfair

La Betfair, aveți o gamă mare de opțiuni bancare pentru finanțare contului dumneavoastra. Puteți utiliza un transfer bancar obișnuit, portofele electronice și carduri pentru a va credita contul dumneavoastra Betfair și veți primi o listă completă cu istoricul tranzacțiilor în contul dvs. De asemenea, mijloacele financiare de a vă scoate banii din contul Betfair vă stau la dispoziție intr-un numar mare. Sfatul nostri este, indiferent de bookmakerul pentru care optati, sa verificați întotdeauna tarifele și termenele de procesare pentru diferitele metode de depunere și retragere.

La Betfair,metodele de depozit includ: Visa, Visa Electron,Mastercard, Transfer bancar, PayPal, Western Union, Delta, ClickandBuy, EntroPay, Neteller, Poli, Skrill.

La Betfair,metodele de retragere includ: PayPal, Transfer bancar,Visa, Mastercard, Visa Electron, Delta, EntroPay, Neteller, Skrill.

Pariaza la Betfair direct de pe telefonul mobil!

Produsul de înaltă calitate Betfair ne obliga la una dintre recomandările de top pe care vi le putem face. In plus, Betfair are o versiune de site web mobilă și propria lor aplicație care poate fi descărcată atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru dispozitivele iOS. Trecând direct la recenzia de aplicații mobile Unibet, veți găsi una dintre cele mai prietenoase aplicații de pariere. Este conceputa pentru a fi rapida și eficienta, adica tot ceea ce ai nevoie pentru a paria atunci cand esti in miscare.

Există o aplicație separată pentru oferta de pariuri clasice și o aplicație pentru Betfair Exchange (Betfair fiind una dintre putine agentii de pariuri online care ofera acest serviciu), astfel încât trebuie să le descarci pe amândouă pentru a obține o acoperire completă a serviciilor Betfair. Puteți obține, de asemenea, streaming live cu ajutorul aplicației mobile si sa vizualizati in direct evenimentele care va intereseaza.

Serviciul de relatii cu clienții Betfair

Puteți lua legatura cu asistența pentru clienți Betfair prin telefon, existand numere gratuite, în funcție de locul de apelare. Puteți, de asemenea, să le trimiteți un e-mail, care va dura puțin mai mult pentru a obține un răspuns, ceea ce este pe deplin așteptat. Insa un mare plus este ca asistența Betfair pentru clienți este disponibilă 24/7, 365 de zile ale anului.

Mai multe povești