lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Betstars

Betstars

Si acum ne mutam intr-o zona in care BetStars face unele lucruri bine si alte lucruri nu atat de bine. Pe partea pozitiva, aplicatiile dedicate pentru iOS si Android sunt elegante, usor de utilizat si bogate in functii.

BetStars mobil ofera o acoperire completa a sportului si accepta toate tipurile majore de pariuri, inclusiv pariuri in joc, spin si pariuri si multe altele. Navigarea este acceptata prin meniuri din partea de sus a aplicatiei, cu liste de jocuri viitoare si sansele acestora in zona principala de afisare.

Aplicatia mobila BetStars ofera, de asemenea, o experienta puternica de pariere in joc, care acopera mai multe evenimente in timp real decat alte site-uri de pariuri legale. Chiar si meciurile de tenis de nivel inferior sunt acoperite cu piete live in majoritatea zilelor.
Un alt lucru care ne place in legatura cu experienta in joc este includerea unei interfete de statistici care ofera un afisaj grafic al cine detine, cat timp mai ramane, scorul curent si asa mai departe.

In cazul in care BetStars se scurteaza, nu ofera niciun fel de acces la liniile de pe un desktop. Site-ul BetStars nu ofera o carte de sport bazata pe browser si nu exista nicio modalitate de a face pariuri daca accesati site-ul de pe un computer desktop. Daca vizitati site-ul web pe un computer, veti fi pur si simplu directionat sa descarcati aplicatia Android sau iOS.