lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Betstars – Prezentare Generala

3 min read
Betstars – Prezentare Generala

Bazându-se pe vasta lor experiență într-un alt aspect al pariurilor (Poker – unde activeaza sub brandul PokerStars), Betstars s-a extins și în industria pariurilor sportive. Ceea ce inseamna ca nu sunt considerați nou-veniți, întrucât oricine dezvoltă o platformă de pariuri cu mare notorietate are clar experiența și potențialul de a rămâne competitiv în industrie. Au achiziționat deja licențe în patru țări diferite, iar ofertele lor sunt, de asemenea, interesante. Betstars este astfel cu siguranță o alegere credibilă pentru orice parior.

Iata care sunt in continuare principalele avantaje pentru a intra in universul Betstars:

Securitate și experiență de … Pokerstars;

Peste 35 de sporturi diferite;

Cote mari la ligile majore;

Multe pariuri speciale;

Cash-out;

Aplicații pentru dispozitive desktop și mobile;

Secțiune excelenta de pariuri live;

Diferite versiuni pentru Franța, Italia, Marea Britanie, Australia și România.

Dacă ultima parte a numelui casei de pariuri Unibet vă amintește de ceva, atunci intuiți corect. Betstars face parte din Stars Group, care deține celebrul brand PokerStars și a fost înființată în anul 2016. Sunt licențiati atât în Insula Man, cât și în Malta si dețin licențe locale în Italia, Franța, Australia și România. Platforma de pariuri sportive este dezvoltată de proprii specialisti, iar site-ul este foarte ușor de navigat, în special pentru cei care joacă de multă vreme în universul Pokerstars.

Oferta de pariuri sportive este uriașă, deoarece jucătorii pot plasa pariurile pe 36 de sporturi diferite, atat in ligile majore, cat si in cele minore. Fanii fotbalului vor fi foarte bucuroși să știe că la fiecare meci pot fi peste 100 de piețe de pariat, multe pariuri speciale și pariuri speciale live. Mai mult, jucătorii vor găsi un număr mare de selecții de pariuri la sporturile din SUA.

Secțiunea de pariuri live este atractivă, deoarece jucătorii pot găsi o multitudine de opțiuni de pariere, precum și o secțiune excelentă de statistici, care îi va ajuta să plaseze pariurile preferate. Făcând clic pe un meci live, jucătorii vor găsi o multitudine de variante pe care sa parieze (optiuni de timp, total goluri și multe altele), iar opțiunea Spin and Bet este de asemenea disponibilă, ca si serviciul de Cash Out.

Plățile sunt procesate rapid și printr-un număr mare de metode, în timp ce depunerile și retragerile sunt gratuite. Membrii Betstars pot plasa, de asemenea, pariurile pe e-sport, poker, cazino și cazinou live.

Noii membri vor primi două pariuri gratuite de bun venit de 10 €, imediat ce vor plasa primul pariu cu suma de 10 €. În plus, jucătorii pot primi o rambursare a mizei lor de până la 50 € pentru pariurile pe acumulatori care conțin doar evenimente din sporturile americane. Există și o optiune Spin and bet bonus, ceea ce înseamnă că după ce ați pariat,cu Spin and Win aveti șansa de a va multiplica câștigurile de până la 10 ori!

În ceea ce privește sponsorizările, Betstars acționează ca partener oficial a formatiei din Premier League Leicester, fiind și sponsorii oficiali ai Campionatului Mondial de Biatlon.

Mai multe povești