mie. dec. 6th, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Betfair

Betfair

Strategia de tranzactionare Aristotel este peste 2,5 goluri pe piata strategiei de tranzactionare a fotbalului cu pozitii de asigurare pe piata socrului corect si piata sub 1,5 goluri.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Facand o cercetare statistica cu privire la probabilitatea de peste 2,5 goluri marcate intr-un joc de fotbal si intrarea pe piata atunci cand sansele de peste 2,5 goluri sunt de partea noastra.

Cautam meciuri in care exista o sansa statistica buna pentru ambele echipe care marcheaza, totusi un pret cu peste 2,5 goluri de cel putin @ 1,90 (ideal mai mare). In cazul in care pretul de peste 2,5 este mai mic decat @ 1,7, nu exista nicio valoare pentru noi, asa ca trebuie sa asteptam sa ne implicam.

In aceasta strategie, pariurile sunt plasate inainte de meci. Sa ne uitam la un exemplu folosind pachetul de 100 de euro:

58 € (sau 58% din miza) pariaza inapoi pe Peste 2,5 goluri;
14 € (sau 14% din miza) pariaza inapoi la 1-1;
28 € (sau 28% din miza) pariaza inapoi pe sub 1,5 goluri.

Daca nu vor fi marcate goluri la inceputul jocului, sansele de sub 1,5 goluri de pe piata vor scadea – asta va crea un profit pentru a acoperi o parte din pierderea potentiala la peste 2,5 goluri care, in mod logic, se vor indrepta impotriva noastra.