mie. dec. 6th, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Betano

Betano

Aceasta este una dintre cele mai importante companii ronopene de pariuri sportive, iar Betano.co.za este reprezentantul sud-african. De asemenea, face parte din grupul Betano, care a facut valuri in scena de pariuri online de la infiintarea sa in 2014.

Se mandreste cu oferirea unei experiente de pariere de ultima ora. Nucleul acestuia este serviciul clienti de talie mondiala si colaborarea continua cu organizatii lider in industrie.

La fel ca si pariurile sportive, poti paria pe rezultatele loteriei din intreaga lume. Romania, Spania, Marea Britanie, Grecia, Germania si Hong Kong sunt doar cateva dintre optiunile disponibile in sectiunea Numere norocoase.

Puteti gasi filialele de vanzare cu amanuntul in Bucuresti, Parow, Goodwood si Wynberg. Acestea merita cu siguranta o vizita daca sunteti in zona.

Daca sunteti un client nou, bonusul Betano este 100% din prima depunere in credit bonus. Limita superioara este 500 ron, care este unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit acolo.

Ghidul nostru in trei pasi va explica detaliile. Intregul proces va va lua doar cateva minute. Daca intampinati probleme tehnice, faceti clic pe pictograma rosu de chat in coltul din dreapta jos al ecranului. Cineva va fi acolo pentru a va ajuta de la 7 AM-1AM, 7 zile pe saptamana.