lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Betano – un univers ideal pentru iubitorii de sport

2 min read
Betano – un univers ideal pentru iubitorii de sport

Betano este o casă de pariuri online cu sediul în Germania, care combina o oferta din sport remarcabilă cu produse de pariuri excelente pentru a va oferi o experiență de joc remarcabila. Betano deține o licență emisă de Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta, astfel încât puteți fi siguri că este un operator serios.

Acesta Betano nu este doar un site obișnuit de pariuri, ci mault mai mult decat atat. Betano are o oferta de exceptie, ce include zeci de evenimente pre-meci și live. Mai mult decat atat, puteți urmări desfășurarea acțiunii in timp real prin intermediul serviciului său de streaming live. In plus, platforma dispune de  un blog detaliat, care vă ține la curent cu cele mai recente știri din sport. Binenteles ca la Betano puteti paria de oriunde va aflati, fie de acasa din fata unui desktop, fie de pe tableta sau mobil. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicația pe dispozitivul dumneavoastra iOS sau Android și sa intrati in marea familie Betano.

De ce Betano are succes printre iubitorii de pariuri

Argumente pro:

  • Oferta sportivă de mari dimensiuni – peste 30 de categorii;
  • Număr substanțial de evenimente live;
  • Transmiterea în direct a multor evenimente sportive;
  • Aplicație mobilă pentru dispozitivele iOS și Android;
  • Chat live disponibil 24 de ore pe zi.

Studiind cu atentie universul Betano, ca si argumente contra am gasit: nu acopera evenimentele de curse de cai, numărul de retrageri gratuite este limitat.

Comparand cotele Betano cu cele ale altor case de pariuri, am ajuns la concluzia ca Betano este cea mai bună opțiune. Cu alte cuvinte, Betano este dintr-o alta liga. Daca acem in vedere ca la Betono puteți găsi chiar și oferte pentru evenimente care nu sunt legate de sport, cum ar fi politica și divertismentul, tabloul este completr. Mai multe competiții eSports sunt listate la Betano, inclusiv League of Legends, Overwatch, Starcraft 2 sau Call of Duty.

Concluzia este ca oferta pe sport la Betano este uriașă. În total sunt listate 34 de categorii si, in plus fata de sport, puteți paria pe seria mondială de poker, WWE wrestling, politică și divertisment, iar live pe fotbal, baschet și tenis. Dacă doriți să plasați un pariu pe un joc care este transmis în direct pe site, trebuie doar să apăsați butonul „Live Streaming Calendar”. Puteți adăuga, de asemenea, adauga meciurile care sunt transmise în direct pe în secțiunea jocurilor dumneavoastra preferate, de unde le puteti accesa rapid și comod.

Daca nu esti un impatimit al genului, chiar n-o sa realizezi ca singura categorie majoră care lipsește sunt cursele de cai.

Mai multe povești