lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

Avantajele unui cont nou la 888sport

2 min read
Avantajele unui cont nou la 888sport

Bookmakerul 888sport, cu sediul în Gibraltar, este o filială a companiei 888 și a fost fondată în anul 2008, fiind listată la Bursa din Londra din 2005 si bucurandu-se de o creștere incredibilă si o notorietate incredibila in randul pariorilor.

888sport impresioneaza prin:

  • Un bonus de înscriere generos acordat noilor jucători;
  • Suport oferit pentru încurajarea practicarii responsabile a jocurilor de noroc online;
  • O gamă largă de piețe de pariuri disponibile;
  • O companie cu adevarat mare, cu site-ul dedicat cazinoului separat;
  • Limite mari de retragere.

Unul dintre primele lucruri pe care le-am observat în timpul aceesarii platformei 888sport a fost cât de simplu a fost să navigam pe site. Fiecare piață sportivă este afișată clar pe partea ecranului, cu piețele live în centru. Iar aspectul site-ului web oferit de pagina principală este cu adevarat profesionist.

Începeți sa explorati universul 888sport cu un proces de înregistrare extrem de simplu

Înregistrarea pe platforma 888sport este extrem de ușoară. Faceți clic pe butonul „Join Now/ Alăturați-vă acum” din partea de sus a paginii de pornire și veți fi directionat catre formularul de înregistrare, format din trei ferestre. La prima va trebui sa introduceți numele, adresa de e-mail, sexul și data nașterii. 888sport ia jocurile de noroc foarte in seriosîn serios, așa că va trebui să completați o căsuță pentru a confirma că aveți și 18 ani. Dacă faceți clic pe „Next/ Următorul”, aplicația va trece mai departe si vi se va solicita un nume de utilizator, o parolă și va trebui sa selectați o întrebare de securitate pentru a vă păstra contul în siguranță. Asigurați-vă că utilizați o întrebare la care vă veți aminti răspunsul, dar nu alegeți ceva evident. După finalizarea si a acestei ferestre, vi se va cere să adăugați adresa și numărul de telefon pentru verificare. Apăsarea butonului „Înregistrare” finalizează procesul de autentificare. Puteți face apoi o depunere în contul dumneavoastra 888sport pentru a beneficia de bonusul de bun venit 888sport, apoi va puteti plasa linistit pariurile.

Bonusul de bun venit 888sport este cu siguranta o tranzacție pe care nu veți dori să o pierdeți. Înscrieți-vă cu un depozit de 10 lire sterline sau mai mult și veți primi 30 de lire sterline în fonduri suplimentare. Apoi pariați 10 lire sterline pe un pariu sportiv și, odată stabilit, veți primi trei bonusuri de inca 10 lire sterline. Două dintre acestea pot fi cheltuite folosind site-ul desktop, iar restul de 10 lire sterline pot fi solicitate folosind aplicația mobila 888sport.

Mult succes cu 888sport!

Mai multe povești