lun. oct. 2nd, 2023

1x2pariuri

pariuri sportive

22bet

22bet

Securitate In ceea ce priveste securitatea, este de obicei suficient sa aruncati o privire pe site-ul web pentru a determina ce permis de joc este disponibil. Acest lucru este un pic complicat la 22BET, deoarece este dat doar numarul de licenta. Cu un clic pe acesta, insa, se deschide un submeniu, din care apoi se pot gasi mai multe informatii.

Cu toate acestea, in timp ce locul de afaceri se afla in Cipru, permisiunea de a juca vine de la Curacao. Chiar daca acest lucru suna putin negativ la inceput, licenta de la Curacao este la fel de cunoscuta ca si o licenta din UE. La urma urmei, autoritatea de reglementare a statului din Caraibe trebuie, de asemenea, sa respecte legile aplicabile si sa revizuiasca C.

Un alt punct care joaca si un rol in subiectul securitatii este securitatea datelor. Prin urmare, verificam modul in care datele clientului sunt protejate in plati sau in toate celelalte transferuri de date. Cu criptarea SSL pe 128 de biti, 22BET foloseste o tehnologie de criptare care este utilizata si de banci pentru activitati bancare online.

Astfel, datele clientului sunt protejate in siguranta impotriva accesului de catre terti neautorizati. In plus, este posibil sa setati o limita la plati sau pierderi in zona clientului. In plus, jucatorii pot face o pauza temporara din placerea de a paria, daca doresc.